martes, 25 de enero de 2011

Dia de la Pau

Amb motiu del dia de la Pau, l´escola passarà uns vídeos sobre la pau per intentar reflexionar sobre les injustícies que existeixen al món. També els alumnes amb ajuda dels seus pares ( per fer participes a les famílies d´aquest dia) han elaborat uns colomets de la Pau amb un missatge per poder decorar l´escola.
El divendres de 12.10 a 13.00 ens reunirem tota l´escola al poliesportiu per cantar el himne de Pau, assajat durant aquesta setmana a l´aula de música, i llegir els missatges elegits pels tutors a cada classe.

"No hi ha camí per a la Pau, la Pau es el camí" Mahatma Gandhi
Ací vos deixem el vídeo que passarem als alumnes.


jueves, 20 de enero de 2011

CONSELL MEDIAMBIENTAL

El dia 13 de gener els membres del consell mediambiental, format per dos alumnes de 4t, 5é i 6é es van reunir i van prendre les següents decisions:
1. Canviar de lloc els contenidors del pati.
2. Ficar a l'escola contenidors de piles.
3. Portar l'esmorzar amb saquet per evitar l'ús del plàstic (l'any passat ja vam eliminar el paper d'alumini)
4. Revisar les normes mediambientals de l'escola.

A més a més, els membres del consell Mediambiental han fet grups per tal de distribuir-se la feina.

jueves, 13 de enero de 2011

CONTE COL·LABORATIU

Els alumnes de 4t, durant el primer trimestre d'aquest curs han realitzat un conte col·laboratiu amb els alumnes de 4t del CEIP Escultor González Moreno de Ajucer, Murcia, els quals també tenen un blog de classe: Cosas de Segundo Ciclo. El conte està publicat en El bagul de les lletres, però volem presentar-lo també ací per tal que el llegiu i ens digueu si us ha agradat.


miércoles, 12 de enero de 2011

EL DIA DELS ESMORZARS:


A LA CLASSE DE 5 ANYS ABANS DE LES VACANCES DE NADAL VAM FER UN ESMORZAR NADALENC I PER ACOMIADAR LA TARDOR UN ESMORZAR DE FRUITS SECS.

VA SER MOLT DIVERTIT.

L'ABECEDARI DE LA CLASSE DE 5 ANYS:

NOELIA ,MIQUEL



ENRIC I CARLA MONFORT HAN PARLAT DE LES SEVES LLETRES I CADA VOLTA L'ABECEDARI DE LA NOSTRA CLASSE ESTA MÉS COMPLET.

DAVID, LAIA I PAULA HAN SEGUT PROTAGONISTES DEL RACO DE LES DESCRIPCIONS.

 A LA CLASSE DE 5 ANYS TENIM UN RACÒ DE DESCRIPCIONS I ELS ULTIMS XIQUETS QUE HAN SEGUT PROTAGONISTES SÓN:

DAVID VA PORTAR UNA DISFRESSA D'SPIDERMAN EL  PERSONATGE ANIMAT QUE MÉS LI AGRADE.

LAIA VA PORTAR UN CONTE DE FADES QUE ES  MOLT BÓNIC.

PAULA RECORDA QUAN ERA PETITA I MIRAVE PEL.LICULES DELS TELETUBIES.









S'OBRI LA BIBLIOTECA





Aquest curs escolar 2010/2011 hem posat en marxa el prèstec de llibres en la biblioteca del centre. D'aquesta manera, a més de poder llegir els llibres de la biblioteca d'aula també podem agafar per a casa llibres de la biblioteca del centre y poder gaudir de tots els llibres que hi ha allí.
Els llibres de la biblioteca estan organitzats per cicles per tal que cada xiquet que vaja sàpiga quins són els llibres adequats a la seva edat.
Els alumnes de 5é i 6é són els encarregats d'apuntar els llibres que agafem i que tornem durant l'hora del pati. Cada dia, per tal d'organitzar la tasca, anen un cicle diferent i tenim quinze dies per tornar els llibres que agafem.
Però a més de ser un lloc on es fan prèstecs de llibres, la biblioteca també és un lloc on anem a llegir i realitzar activitats literàries amb els mestres.
Ens agrada molt anar a la bibliotca ja que allí trobem llibres de tots tipus i per a totes les edats. A més a més, també tenim accés a Internet per buscar informació sobre llibres, bibliografies o dubtes que tinguem.

jueves, 6 de enero de 2011

COMENÇA EL SEGON TRIMESTRE


Després d'un dia intens i màgic amb els Reis Mags d'Orient, recordeu que demà 7 de gener comença el segon trimestre de l'escola. Reviseu que heu acabat  tots els deures i  penseu de portar  els llibres i llibretes dins de  la motxila. Penseu també que demà és divendres i és el dia de la fruita!

L'escola vos desitja un bon comenament de trimestre, que durarà fins a Pasqua i en el qual realitzarem, moltes activitats: dia de la pau, dia de l'arbre i també, el dia del llibre!