viernes, 18 de marzo de 2011

PROJECTE COL·LABORATIU "NUESTROS PUEBLOS"

Durant aquest segon trimestre els alumnes de 4t hem participat en un projecte col·laboratiu anomentat "Nuestros Pueblos", en el qual hem participat 22 aules de primer i segon cicle,  de col·legis de tota Espanya. Aquest projecte sorgí d'una idea que va tenir Gregorio Toribio, un mestre d'Abrucena (Almeria). La nostra mestra ens ho va comentar i de seguida vam dir tots que volíem participar, ens feia il·lusió conéixer altres pobles del nostre país i els xiquets que allí viuen.
La veritat és que l'experiència ha segut mot positiva per nosaltres, ja que gràcies a aquest projecte hem aprés moltes coses, no només dels altres pobles, sinó també del nostre ja que hem fet activitats de tot tipus: hem dibuixat, escrit i parlat de Vilafranca, hem cantat l'himne i hem ballat i tocat amb flauta el ball pla. També vam fer una visita guiada pel casc antic i vam fer fotos que després vam comentar i finalment , vam estudiar i jugar als jocs que jugaven els nostres pares i avis quan eren xicotets, ací al poble. Volem deixar al blog de l'escola l'última tasca del projecte, un pòster digital que replega totes les activitats que hem realitzat en el projecte. Si voleu també les podeu consultar al nostre Bagul de les Lletres, on cada setmana publicàvem les activitats que anàvem fent. També hi ha una pàgina del projecte, on estan publicades les activitats de tots els centres participants.



Para ver el póster en tamaño real, hacer clic aquí.
I ara que s'ha acabat aquest projecte, ens hem apuntat a un altre "Construyendo Historias" En aquesta ocasió ens hem convertit en obrers, per arribar, amb ajuda de molts altres obrers de diferents nacionalitats, 1001 històries amb un inici comú. Si sou alumnes de primària, us convidem a participar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario