martes, 24 de septiembre de 2013

BRAIN GYM A LA NOSTRA ESCOLA

 Aquesta setmana  a la nostra escola hem tingut el gust de fer un curs de BRAIN GYM, de la mà d'Angels Xena, Presidenta  de l'associació d'instructors i practicants de Brain Gym d'Espanya.
El curs concretament porta per títol "kinesiologia pels aprenentatges".
A mode de resum dir que concretament hem treballat BRAIN GYM  que és una rama de la kinesionologia destinada a potenciar les habilitats d'aprenentatge innates de la persona a través de moviments i de les seves relacions amb els patrons d'aprenentatge de tot el cervell. La qual va ser creada per Dr Paul Dennison de California.
Consisteix amb una sèrie d'exercicis d'estimulació cerbral, els quals hem  aprés a fer amb Àngels , ella ens ha guiat per poder coneixer-los, experimentar-los i coneixer moltes de les possibilitats que té el nostre cos i que desconeixiem.
Està comprovat que treballar BRAIN GYM amb xiquets té molts beneficis ja que millora la comprensió, l'expressió, l'organització, planificació, memòria, integració hemisfèrica cerebral i el benefici físic-emocional. Hem aprés a mode personal moltíssim que ben segur que utilitzarem dia a dia aquestos exercicis per afavorir el nostre benestar i ens hem compromés a portar-lo a terme a dins de l'aula per afavorir al nostre alumnat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario